Esse Probiotic Serum

115,00

Het fijnste serum ooit als het gaat om snel resultaat!

Het is geschikt voor alle huidtypes.
Het serum bevat BIOME+ LEVEL 4. Dit betekent dat het serum levende goede bacteriën bevat. Deze bacteriën bezaaien de huid en kunnen koloniseren en vermeerderen, zodat de huidflora van de huid op een positieve manier verandert. De goede bacteriën gaan als het ware de strijd aan met de slechte.

Esse Skin Care is het eerste merk ter wereld waarbij het gelukt is om levende bacteriën (probiotica) aan een product toe te voegen!

Maar wat doet het precies?
Het Probiotic Serum vertraagt het verouderingsproces doordat de huid beter vocht kan vasthouden en de mate van vermindering van elastine en collageen kan vertragen. De algehele conditie van de huid wordt op de volgende manier verbetert:

Bescherming – De belangrijkste functie van de microbe op je huid is je te beschermen tegen ziekteverwekkers. Als je weinig bacteriën op je huid hebt, dan is er ruimte en voedsel voor deze slechte microben. Ons doel is om de huid te bezaaien met goede bacteriën om het zo onmogelijk te maken voor de slechte bacteriën en kwaad aan te richten. Dit houdt een eventuele actie van je immuunsysteem tegen, zodat er geen overreacties van de huid komen.

Hydratatie –Melkzuur wordt door je lichaam geproduceerd om de pH-waarde van je huid in balans te houden
en het vocht vast te houden op je huidoppervlak. Onlangs is ontdekt dat de meerderheid van melkzuur wordt geproduceerd door microben, de melkzuurbacteriën om precies te zijn, vandaar hun naam.

Barrièrefunctie – T-junctions (verbindingen tussen huidcellen) zijn pas in 2008 ontdekt. De verbindingsstukken zijn essentieel voor een gezonde huid. T-junctions worden geregeld door microben en daarom is het dus mogelijk om de barrièrefunctie van de huid radicaal te verbeteren door probiotica te gebruiken.

Communicatie – Een belangrijke functie van probiotica in dit serum ligt in de communicatie op celniveau van je huid. Melkzuurbacteriën kunnen zorgen voor communicatie tussen deze cellen en zo zorgen voor chemische berichtverspreiding zodat het immuunsysteem van je huid wordt gereguleerd. Dit zorgt voor vertraging van het verouderen van de huid en vermindert subklinische (niet waarneembare) ontstekingen.
Onafhankelijk onderzoek laat een verbetering van de stevigheid van de huid zien met een gemiddelde van 16% in 28 dagen bij 100% van de geteste personen. Ook werd een verbetering van de elasticiteit waargenomen.

Het is een flinke investering, eerlijk is eerlijk, maar het serum is elke cent waard! Dit is jouw product als je op een natuurlijke en mooie manier ouder wilt worden.
Het vertraagt huidveroudering en helpt huidproblemen te verminderen of zelfs op te lossen

30 ML

Beschikbaar via nabestelling

Categorie:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esse Probiotic Serum” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *