Retourneren

Bedenktijd/retour

Is uw bestelling niet helemaal wat u ervan had verwacht?
Jammer, maar geen enkel probleem om deze te retourneren.
Bij Sannatuurlijk heeft u altijd de mogelijkheid uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren.
Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen

De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 voor pakketpost, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sannatuurlijk.nl of via de retourlink in uw account. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is, dan kunnen we waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Indien u geen account heeft aangemaakt of de pakbon niet meer in bezit hebt, kunt u het retourformulier downloaden.
LET OP! Vanwege hygiene-redenen en bederfelijkheid kunnen cosmetica en huidverzorgingsproducten NIET worden geretourneerd.

Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retournering voor eigen rekening. Indien een retourpakket niet aankomt dient u een verzendbewijs te kunnen overleggen.
Niet-identificeerbare retourzendingen kunnen niet worden verwerkt en worden waar mogelijk teruggestuurd naar de afzender en niet vergoed.

Instructies retourneren

Stuur de artikelen inclusief de pakbon of het retourformulier naar onderstaand adres:

Sannatuurlijk
Taxushaag 26,
2216 AA Voorhout

Ruilen

Wilt u uw order ruilen voor een artikel van dezelfde prijs? Schrijf dit erbij en we zorgen dat deze uw kant op komt! Gaat het om artikelen van een ander bedrag? Dan dient u deze opnieuw te bestellen en wordt het bedrag van de eerst bestelde artikelen retour overgemaakt.

Terugbetaling

Na ontvangst van uw retourzending wordt het bedrag teruggestort via de betaalmethode welke gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt maximaal 14 werkdagen. We proberen uw retourzending zo snel mogelijk te verwerken.

Indien u de volledige bestelling retourneert, worden ook de verzendkosten terugbetaald. Bij retournering van een gedeelte van de bestelling, worden de verzendkosten niet terugbetaald.

Houd er rekening mee dat Sannatuurlijk retourzendingen alleen in behandeling neemt als deze in originele staat en/of verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Retourvoorwaarden?

  • Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen;
  • De artikelen moeten in originele staat verkeren inclusief verpakking;
  • De artikelen mogen niet zijn gebruikt.

Kan ik mijn bestelling retourneren in de salon?

Ja natuurlijk! U mag de bestelling retourneren in de salon. Stuur daarvoor een e-mail naar info@sannatuurlijk.nl. Vermeld hierin het ordernummer en dat u de bestelling wilt retourneren in de salon. Hiervoor wordt een afspraak gemaakt, aangezien we natuurlijk bezig kunnen zijn met een behandeling.
Let op: wij geven geen contant geld terug, maar storten het geld binnen 14 dagen terug op de rekening waarmee is betaald.