Esse Clarifying Oil

76,00

LET OP: De Clarifying Oil mag alleen verkocht worden na een uitvoerige huidanalyse. Dit kan zowel bij ons in de salon als online.

Een lichte, makkelijk opneembare gezichtsolie die diverse soorten levende probiotica bevat voor een verbeterd microbioom en Bakuchiol om de talgproductie te verminderen. Provitamine D bootst de Vitamine D levels van de huid na om inflammatie te reduceren.

Esse introduceert vier stammen Levende Probiotica met meer dan 1 miljard kolonievormende eenheden per ml. Lactobacillus is een gezonde bijdrage aan het microbioom van de huid en deze stammen laten een significante vermindering van inflammatie en verbetering van wondheling zien.
Belangrijke ingrediënten:
Vier stammen Levende Lactobacillus verminderen teveel aan bacteriële groei, inflammatie en hyperkeratinisatie.
Provitamine D voor regulatie immuunrespons en verbetering van barrièrefunctie.
Bakuchiol voor controle van teveel groei aan bacteriën, vermindering en regulering van talgproductie. Dit ingrediënt is een retinoïde alternatief zonder de nare bijwerkingen.

Gebruik
Breng 1 tot 2 pompjes aan op het gelaat voordat het Clarifying Serum wordt aangebracht, dit zorgt voor betere opname van de olie. Gebruik niet meer dan nodig voor je huid. Breng zowel in de ochtend als in de avond aan. Omdat er geen moisturiser is in deze lijn, is de olie zo gemaakt dat deze altijd met het Clarifying Serum als moisturiser zal werken.

De Clarifying line van Esse is speciaal ontworpen voor acne en onzuivere huidjes. Niet geschikt voor andere huidproblemen!

Beschikbaar via nabestelling

Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esse Clarifying Oil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *