Esse Hydro Moisturiser

60,00

De Esse Hydro Moisturiser is zeer geschikt voor de vette tot normale gevoelige huidtypes.

Een lichte moisturiser met Hyaluronzuur en probiotica om de huid te hydrateren.

Dit product is gemaakt om een gevoelige huid rustig te krijgen doordat het de huid microbioom gezonder maakt.
De basisprincipes van de 2 moisturisers in de Esse Sensitive lijn zijn hetzelfde. De hoeveelheid hyaluronzuur, probiotica en prebiotica zijn in beide producten hetzelfde. Het verschil zit hem in de hoeveelheid toegevoegde olie.

De Hydro formulering is zo goed als gelijk aan de Esse Deep moisturiser wat betreft de voedende factor. Dit product is gemaakt om een gevoelige huid rustig te krijgen door de huid microbioom gezonder te maken. Deze wordt gevormd door een probiotisch extract van de melkzuurbacterie en 2 belangrijke voeders van de goede bacteriën, inuline en alfa-glucaan oligosachariden. Dit zorgt voor betere hydratatie en een vollere, meer gevoede huid.

Laagmoleculair Hyaluronzuur – De hoeveelheid Hyaluronzuur in dit product is hoog, wat zorgt voor sterke hydratatie en verlaagt de ontstekingsreacties. De focus ligt op de kans op het krijgen van een allergische reactie te minimaliseren, zoals bij alle producten van de Sensitive lijn. Het product is 100% natuurlijk en het gemiddelde niveau aan geur ligt onder de 0,03%. De gebruikte conserveermiddelen zijn extreem mild en het aantal ingrediënten is tot een minimum beperkt gebleven.

Eigenschappen:
BIOME+ LEVEL 2 FORMULE – Een extract van Lactobacillus zorgt voor een positieve verschuiving van bacteriepopulaties voor een gezonde stralende huid.
Een extract van Lactobacillus zorgt voor een positieve verschuiving van bacteriepopulaties voor een gezonde stralende huid.
Zorgt voor een lage tot medium toevoeging van olie op de huid.
Verzacht en beschermt.
Verzacht fijne lijntjes en verbetert elasticiteit.
Wordt snel opgenomen door de huid.

50ml

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esse Hydro Moisturiser” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *