Esse Sunscreen

44,00

Esse Sunscreen – Zonnecreme SPF 30 (30ml) is een natuurlijk SPF30 zonbeschermingsproduct ook geschikt voor de gevoelige huid. Dit snel afbreekbare, koraalvriendelijke product biedt een brede bescherming tegen UV met een kritische golflengte van 373nm wat een bescherming betekent tegen zowel UVA als UVB straling.

Dit product bevat gecoate Zinc Oxide (geen nanodeeltjes) om UV stralen tegen te houden maar is bijna doorzichtig bij het aanbrengen. Het zit vol met anti-oxidanten van Myrothamnus, Rooibos en Olijfblad extract om de vrije radicalen tegen te houden die vrijkomen bij blootstelling aan de zon.
Het product is vrij van parfum en bevat zeer milde conserveringsmiddelen zodat het een perfect product is voor een gevoelige huid.
Het is gecertificeerd biologisch volgens de COSMOS standaard en 99% natuurlijk en 54% biologisch (mineralen als Zinc Oxide kunnen niet als biologisch worden gecertificeerd omdat ze niet uit landbouw komen)
Net als alle andere Esse producten houdt deze nieuwe zonbescherming rekening met het huidmicrobioom in de milde formulering.
99% natuurlijk 54% gecertificeerd biologisch

30ml

4 op voorraad

Categorieën: ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Esse Sunscreen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *